Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svartåns hemlighet

Moderträdet
står där orubbligt

Stolt och trygg
bevakar hon
Svartåns tusenåriga
hemlighet

Bortom lövtunneln
döljer sig
den andra världen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-18 15:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bortom lövtunneln
döljer sig
den andra världen

En öppning, fortsättning, utvikning till det utanför vår fattning, i text. Och iväg ångar fantasin. Så fungerar bra texter.
2020-07-18

  WyS VIP
Fint!
2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP