Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neder

Där utanför är forsar vida 

 

är så kvavt här utan oss. 

 

I de stilla rummen redan 

vandrat

 

Klarat dig så många dar 

 

bli mig själv genom förlusten

 

i rum i ögonblick. Är

så kvavt där utan oss. 

 

När livet drar in livet suger in dess 

[ fallande kopior ]

Du skulle sett dem. Du med blick 

för lyckan. Du. Bara du. 

 

Kungsblå soffa varsam hand 

täljde [från försvar] till 

 flicka. Den jag var. 

 

Oftast ljuvt att vara jag. 

Men du.        Vissa sekunder 

               är så kvavt här utan oss 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-18 18:23



Bookmark and Share


  ULJO
Utan oss. Inget liv. Utan kärlek kvavt och livlöst.
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP