Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tinker


Omeprazol
i magobehagets högspänningsspår

Trombyl
alltsedan blindgången vid Gisuris
i Sareks utkanter

Cernitol
i hopp om strålande tider

Metaprolol
i migränprofylaksens
och dubbelslagsbekämpningens tjänst

60+-vitaminerna
i 70+-skrället

och förstås fyrtiokilometersträningen
på landsvägscykel och MTB
och grottsök högt upp
i Sörfliggets rasbranter
och dagars påbörjan och avslut
i god litteratur;
isländska sagor,
övre norrlands historia,
David Korns Som om Gud fanns,
Dalai Lamas Ecology, Ethics
and Interdependence,
eller Ian Parsons doktorsavhandling
om Karlheinz Stockhausens LICHT

Det blir i huvudsak inget mer

Det är så här det är, i bästa fall

Tidens växande bröte
i mitt personliga tillgodohavande
orsakar ominösa sprickor
i hinnan mot evigheten

Dagarna vänder sig i tiden

men i Västerbotten står Tinker i allafall
och väntar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-18 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP