Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind.

Vindarna nynnar höst
virvlar runt vinbärsbusken.
Jag andas in luften
fyller lungorna.
Solen gör ett oväntat besök
värmer ögonlocken.
Sitter ner en stund
och gör ingenting.
Tankarna får vandra
sina egna vägar.
Kvällen kommer fortare
som om den inte kan vänta.
Mörkret smyger närmare
gömmer sig bakom knuten.
Sommarnattens ljus
försvinner plötsligt.
Blir lika förvånad-år från år
tagen på sängen.
Sommaren går så fort
en ögonblink kort.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-18 22:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tiden går fort...det gäller att njuta så mycket man kan av det som är...
2019-09-30

  Lars Hedlin
Mycket bra .) Gillas!
2019-08-21

  Lena Själsöga Keijser
läser dig
upplever vinden
hur vinden rör sig
2019-08-21

  Anya VIP
Jaa precis. du fångar verkligen hur det känns när hösten börjar tassa runt knuten. Mycket fint skrivet. Bra!!!
2019-08-20

  stormengudrun VIP
Fint om vind Vinden är fin.
2019-08-20

  Gunnel Eriksson VIP
Fint fångade hösttecken.
Första meningens allitterationer
är utmärkta.
2019-08-19

  Marita Ohlquist VIP
Nu är hösten på väg och det känns lite vemodigt att ta farväl av sommaren!
2019-08-19

  ULJO
Så är det. Det underbara är alltid kort
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP