Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vi förstå en människas komplexitet?


Dubbelbottnad beskrivning av en människa.

Ytan är för mig viktig.
Mina tankar är för mig viktiga.
Men eftersom att jag högaktar ytan, så kan ingen förstå att jag högaktar mina tankar.




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-08-19 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim