Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titel på engelska, men dikt på svenska.


Breaking the wave. Breaking the dawn.

Innan jag ens blev gravid,klev jag upp tidigt, då också.
Det blev till att bryta en våg.
Se gryningen.

Vad gör jag så här tidigt, på morgonen?
04.57.
Lyssnar på musik, skriver på poeter.
Väntar återigen in tröttheten.
Som kommer , vare sig du är gravid eller ej!

Är jag nöjd med min lilla tid på jorden?
Morgonluffare, som jag är.
Pendlandes mellan aktiviteter.

Eller vill jag ha mer tid? För mig själv.
När?
Och varför vill jag det?
Är det inte en typ av existens-själv-berättigande?




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger
Publicerad 2019-08-19 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim