Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs rubriken.


Svårt

Du höjde mig högt
Till skyarna
Men
tappade mig
lika snabbt
igen


Försöker sudda ut
Stryka över
Ta bort
de felaktiga
Namnen
i dina poem och
skriva dit
mitt egna
Försöker återställa
Allt
igen
Men bläckpennan
går sönder
Bläcket forsar ut

Förstör
dikterna
orden

Lika mycket som
det vi hade
Förut

Men vad gör det att torka o reparera
När ingen ser?


Men vad gör det att reparera
När det är man själv
Som är
brusten?








Övriga genrer av Sofia i hatstaden
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-06-28 12:13



Bookmark and Share


  Bissen
Mm... Det var väldigt fint!
2006-07-09

  R4ikirI
sjukt vackert. och precist.
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden