Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablick


Kvällssolen
reflekterad
i alla fönster
likt små
brandfacklor

På väg därifrån
blickar hon tillbaka
en sista gång
mot huset
som står i brand

De gömdas hus




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-19 09:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och dömdas...?
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP