Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstsång


Döden kommer
som ett snabbköp
över parkeringens vattenpölar

Jag vill ha havreflingor
men får älvgrus

Jag vill ha havredryck
men får sedimenttyngt glaciärvatten

Tänderna spricker
i den sista måltiden

Avskedsorden
är bubblor av metan




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP