Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:11

Jag vill plocka ögonfransar från dina
kinder och låta dig önska dig något

Och samtidigt som du blåser på din
önskan så ska jag hoppas att det var
mig du önskade dig




Fri vers av Assia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-20 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP