Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gråten

Vaknade av att jag grät
Vaknade och fulgrät
Vaknade
Grät
Drömt?

Överraskat förtvivlad
Rätt förvirrad
Tom
Och snoren rann.
Ångest?

Svettig
Kudden fuktigt
Sängen fuktig
Blöt
Ångestblöt
Åldersblöt?

Är det ensamhet?
Den upplevda ensamheten?
Den reella?
Men, jag är ju inte ensam
Inte på riktigt
Eller är jag?

Är det åldern
Kanske situationen
Ålderssituationen
Situationsanpassad åldersångest

Förnekelse funkar
Emellanåt
Ja, ibland...
Men gråten?
Varför gråten?




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-20 10:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skammen är alltid skapad av någon annan
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB