Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till salu...


GRÖNLAND

Danmark är nu i chock, USA exproprierar eller
snarare lägger bud på ön, kvittar lika, Grönland
slukas allt raskare av havet som äter upp hela
kontinenten.

Ett kvitto på klimatförstöringen!




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje