Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lojal

Lojalitet
var hennes ledord
i stort som smått
ordet som valt
vilka vägar hon gått
i en värld där det annars
var så lätt att vilse gå
Ty de vägvalen fick henne
trots allt
att lite bättre må




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-20 23:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
lojalitet och tro förtjänar man enligt min mening
att vara sann mot sig själv, sina ideal och värderingar är nog kunskaper vi får genom eoner av tid

så fint formulerat :)

2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP