Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsord - Vad väljer du?


Bygga - Rasera.
Ena - Splittra
Uppmuntra - Kränka
Försona - Avspisa

Vad väljer du?

Lätt - Svår
Mjuk - Hård
Läka - Såra
En utsträckt hand - En knuten näve

Bara ord.
Bara ett beslut.
Liv eller död.




Fri vers av Margo
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-21 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo