Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plot twist: du är






jag gav dig ett namn
och skrev till någon annan
det var inte du

låt mig förvirra:
mina ord är klippdockor,
bokstäver falska

du är inte jag
är inte mitt diktarjag
är inte dig själv

skriver till någon annan
i hopp om att tas emot





Bunden vers (Tanka) av xilenie
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-21 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie