Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charged lady.

Full speed.
Full battery.




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim