Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag, och därtill!


Början på en bok, skall fortgå med en fortsättning.

Den mest grundläggande, existensiella frågan, som jag bestämt, måste vara; Vem är Jag?
Jag utforskar dessa toner, av ljuv musik. Den musik som uppstår, när obekväma frågor ställs, eller att man erkänner...
Att tankarna går runt runt runt...
Eller att man faktiskt mår...
Bra eller dåligt, blir lätt ett värderande, i vår värderande värld...
För att sedan konstatera, ATT , jag faktiskt Mår.

Jag kommer att värdera tiderna som har varit, kanske reflektera över dem, lite då och då...?
Men jag kommer faktiskt titta bakåt, för att påminna mig om, vad jag faktiskt har skrivit.
Det finns ingenting så svårt, som att skriva en historia i nutid, om var man har landat...
I sig själv.
Jag har skapat ett förhållande till mig själv...
Och till andra, och annat...
Läs själva!
Döm själva!
Är det här, detta bokstoff, av värde?
Jag vet, bara att bara jag, kan skriva mina tankar...
För det är bara jag, som är jag!
Och fastän läsare och författare ibland kan vara lika, så finns det ingen så stor precision, som i ynnesten att vara Jag.
Och en Ynnest att nysta i alltsammans...
Efter Allt!
Historien utspelar sig år 2015!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-21 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim