Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp! Verrkligheten överträffar dikten!

Kom text!
Bönfaller jag,
Utan kontext,
Kvar blir ni i förundrandets lag.

De texter som författas av mig är improviserade,
Jag slår mig till ro då jag plötsligt börjar skriva mitt hjärtas rop,
En antydan till bröstets brusiga tillvaro adderades,
Vilket motiverar mig att skriva ännu mer och fylla en hel bok.

Vad skulle boken heta?
Vad ska den innehålla och vad blir vikten?
Bokens dikter en sensmoral hava, så namnet kan vara; "Bra att veta".

Den kommer att involvera mig letandes efter något att ventilera,
Så ilska och hatkärlek på 15kg tack! För ni ska vid detta laget veta,
Verkligheten överträffar dikten, oavsett hur mycket jag omarbetar.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech