Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelmansstämma

 

spelmansstämma

i gräset 

gnisslar syrsorna




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-21 15:12



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Åldersgräns på den stämman.
Man får inte vara gammal.

2019-08-25

    ej medlem längre
Lite väl enformig musik, men sensommarstämningen får de fram bra.
2019-08-21

  Gunwale VIP
Musik överallt!
2019-08-21

    Lena Staaf VIP
Ville komma med på den spelmansstämman! Härlig haiku.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin