Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrsor

 

syrsornas sång

följer med mig inomhus

- tinnitus




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-21 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Överraskande sista rad! Inte roligt med tinnitus, men du lyckas skildra det med humor.
2019-08-21

    Lena Staaf VIP
Å nej! Deras sång som var så vacker...
Fyndigt av dig!
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin