Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big Crash

 

Väntar på Big Crash
vem ses först slå smash
öst, väst, norr eller syd
tveka inte, skjut och lyd

du människa, primat
makt, girighet, hat,
avund bland oss talar
snaran vi aldrig halar

din nästa är din lede fi
du ihågkommen ska bli
Satans lakej och martyr
se hur kräken flyr

lemlästa, flå i förtryck
tryck på knappen, tryck,
du hinner, tryck på den röda,
tryck för att döda, DÖDA...!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bodingen VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 17:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sverige ligger taskigt till, inklämt och i skottlinjen.
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP