Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utgångsord givet av ett av mina barn


hjärnsovare

i hennes vakenparalys
sprid sockerdricka
i hjärnmassan
synapserna signalerar
musklers död

som likmaskar i
massans inexisterande
ihåliga
aktivitet

kött tungt som bly

ett med allt

sammanfogat
i en massa

orörlig vaken
men sovande
vakenparalys




Fri vers av Junia VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-21 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP