Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken iakttar mig.

Lyssna till tonerna av det självspelande pianot. Vem skrev din inre dialog mumlandes medans du som snöflinga i vimlet försvann bland det tysta eko av din skönhet? Din aura färggrann som virvlande höstlöv och jag tyr mig till sagostundens inbjudande vaggvisa. Övergången från lugnet till tumultet i tankarna klara som istapp. Varsamt och ömt där nattens andetag fjärilen i sitt slott av drömmar svävar som utslagna snödroppar. Av kärlek skulle jag tro. Mitt hjärta av rosenkvarts, ditt hjärta av ametist. Draken iakttar mig och jag gör mig osynlig inför dess blick. Spegelbilden visar timglasets svarta sand. Vingar av vemod för mig till palats av själens vattenfall. Vi kysser ödet godnatt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 19:13



Bookmark and Share


  danne //
Musik och fabeldjur är på sätt och vis en tröst, endel stunder, så mycket som väcks av att läsa, men inte låta allt i texten berusa en, utan låta visa delar få ta större plats i mig som läser..

Det finns noter som följer självspelanade klaviatur ofta i lite spökis aktigt eller en saloon i western miljö med robusta inslag.

Å draken har en stor betydande roll för mig, något som är starkt och kärleksfullt , åtminstone i denna text ger den en sådan känsla. Tänker utanför ramen, att nog finns det snälla och ro givande melodier inne i oss lika så finns det snälla vaksamma "Drakar" utanför oss.

En magisk text
tack Korpen


2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP