Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa på livets stig

Livet tar
sina egna varv
när det händer
går det fort

Jag väntade på dig
du kom aldrig
istället hördes
signaler från mobilen

Det var från akuten
läkaren var lugn
frågade en del
bad mig komma

Du hade tuppat
i mataffären
var medvetslös
ambulansen kom fort

Det var skönt
att se dig
när du sov
för du levde

Döden gör
sina egna val
denna gång
valdes du bort

Livet tar 
sina egna varv
när det händer
går det fort




Fri vers av AjBi
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-21 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi