Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsgrå tristess

Falska tårar flagnar från min hud. Som obehaglig teatersmink. Genomskådar ditt skådespel du sköter dig inte du kan vara statist istället. Smält in ditt väsen i samma trista tapet. Japp. Tvära kast genom galaxen och du ska bara finnas där vid livets filminspelning. Du frågar om du kan få säga någon replik. Vilken amatör. Patetisk. Vill synas. Vill höras. Du grabben tagga ner. Det här stället har bara plats för en diva och där min vän tillhör du inte ännu. Strålkastare riktas mot mig Divan of the world iallafall för inatt Så du grabben gå en bit bort och smält in i tapetens tråkigaste deprimerande smutsgrå tristess. Såååå var är festen. Förfest och efterfest. Jag vill endast ha paraplydrinkar. Extra mycket allt, tack. Poledans framför oss. Vilken show sedan. Blev nästan lite smått generad. Men icke! På med läppglans, sedan ett lager läppstift. Och som grädde på moset avsluta en vända till med läppglanset. Parfymen flödar som champagnen. Tjooohoo jag är här nu. Nu får festen börja. Min Darling betalar limousinen men gav ingen drix. Den kan räcka till ännu en drink istället. Jag är så trött på alla karlar jag aldrig haft. Såååå inga surkart får komma i vägen för mig. Nä, fram med röda mattan och läckerbitar får buga sig vartefter jag går. Precis som böljande palmblad. Nu ska jag tindra som stjärnhimlen. Som en smygande panter jag iakttar dig läser dina smutsiga tankar, men jag ler mot dig och vet att dig jag ska förföra, en utmaning. Jag älskar utmaningar. Jag hypnotiserar dig med min charm när jag väl fått dig på kroken kommer jag på att jag redan är upptagen. Jag krokar av dig och låter dig simma i singlarnas damm. På jakt efter min flirt, ser att han kysser en annan kvinna. Jag tänker inte bli förödmjukad. Jag ska fånga in min flirt och denna gång är han min, min och ingen annans. Du skulle bara våga. Grrr.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP