Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.08.21 onsdag. Naturens otillräcklighet.


Fångenskapen

Stå upp och se vindarna nalkas
du osällskapliga vindflöjel,
du själlösa nattvandrares stora glädje.

Lekamen, du oändliga otillräcklighet.
Jag kastar av och an i din bur,
du skräckslagna offer av trafficking.
Jag känner din doft.
Jag känner dig.

Jag har en nyckel
åt alla offer
och burar.

Se här är den.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-22 03:47



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Du skriver med stor säkerhet och fångar känslan i dina ord .
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP