Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dag

 

 

 

med tid i väggarna,

stilla

 

höst på ingång

 

över augustiblå himmel

och almanackan säger:

 

- ännu är jag naken yta

som värmer inifrån!

 

 

mellan rummen

bara ett steg över livströsklarna

är vi

 

dessa hjärtslag

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-22 09:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vackert !
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP