Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade har ont i ryggen. Ingen alskog. På länge. Jag brinner upp


Längtan

Min kropp mot din. Din kropp mot min. Din smärta mot min. Min smärta mot din. Ta emot min längtan utan rädsla. Jag ska ta dig mjukt. Jag ska ta dig långsamt. Låt min längtan tala till dig. Utan ord. Utan krav. Utan smärta. Det enda jag begär är att du tar emot. Och ser att jag älskar dig. Från minsta cell till tunga. Från stortå till öra. Hela min kropp längtar att ge. Mjukt. Med stark längtan. Mjukt. Som en sval sommarvind. Som inte har något val. Som bara svalkar din kropp. Vinden begär inget av dig. Mer än att få finnas precis just där. Jag begär dig. Som vinden. Låt mig få svepa över din kropp. Låt mig få smeka din kropp. Och bara få finnas helt nära.




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-22 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP