Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glädje...

En skatt av lycka.
Magiska tecken av liv.
Ryms i ett barns hand.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-22 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Avgjort.
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se