Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjortron av tystnad

Silver rockor och guld hökar. Med lögnens vilseledande mörker. Du söker dig mot hyacintens dofter. Inbjudande som pärlor av snö i diamant collier. Närhet till äventyren du min lilla rödhake av sanningens fontän av våreld. Påfågel av drömmar i utkanten av verkligheten sakta somnar in. De frusna ädelstenar vilar i albatrossens vingar. Hjortron av tystnad, segerns sötma i nattens andetag. Vi lämnar långsintheten bakom oss. Frestande men samtidigt motbjudande. Jag njuter i hängmattan, där krusbärs sorbet lockar. Kyss med inslag av sorg inlindad med rabarberblad. Broar över sensommarens väsen. Vi skålar för våra löften om de dagar och nätter för evigt sammanflätas. Tigerhonan tröstar sig själv. Som den drottning hon är. Regndroppar mot min hud. Spindelväv glänser som norrsken. I din närvaro jag försvinner in i min egen drömvärld.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-22 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP