Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyright: Soligajag1


Dagarna rinner iväg

Vart tog lyriken vägen ?
Mitt innersta rum har svalnat och lagt sig som en kokong
runt hela mig.

Vill inte komma ut i denna gråa värld .

Ge mig lite värme och sol så jag blomstrar upp
på nytt.

Tentaklerna vill inget annat än drömma sig
bort till varma vidder med härliga stränder
av den skönaste sanden mellan tårna.

Jag tar mig in i dimman och stannar
där tills ångorna vandrar iväg.

Mitt livselixir börjar sakta vakna till liv,

Kom nu sol och värm min kalla lekamen!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-23 08:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inspirationen kommer och går som den behagar...känns igen...
2019-09-30

  Valter Örn VIP
Man kan jämföra människan med ett fruktträd. Det växer stegvis; ibland stannar det upp lite för att snart växa fortare och skjuta skott och bära frukt !
2019-08-24

  ULJO
Lätt att hamna i ordtorka och kyla
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP