Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


redigera

 

 

texten!

 

sa vi och tittade

på gestaltningen av

 

en känsla

utan punkt

 

med himlens grå

i rörelse förbi

ljusets skiftningar långt borta

 

och inom

varade den stilla tiden

i ett annat språk

 

 

*




Fri vers av in effigie VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-23 09:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra som alltid !
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP