Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bävan

 

Försöker få inre harmoni
istället av krigsmaskineri
ilskna rubrikers bulletiner
väller fram liksom laviner
eskalerande icke blir färre
ter sig likt värre och värre

de vill mig på kornet fixera
dock jag ska dem likvidera
göra upp med det förflutna
se till så kvalen blir skjutna
utmana av agoni i cykloner
en sista batalj mot demoner
 

       





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-23 10:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Oron i världen, oron i den egna världen, en ständig kamp att utkämpa.
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP