Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

varför skulle du inte få vara dig själv
göra det som passar dig
så länge du respekterar andra
så rör det ingen annan eller mig

om du är rädd för andras åsikter
beror det allra mest på dig
sanningen som du inte vill höra
- det är inte många som bryr sig

du kan uppröra, tillföra, frigöra, vidröra...
glöm bort ”vad tänker andra, säg?”
nu är det bara tuta och köra
att leva och göra din egen grej




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-08-23 11:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm själv är jag inte rädd för andras åsikter ser nog livet mera som ett kretslopp det vi gör andra slår tillbaka på oss själva..och många har glömt det

kan inte vara ett samvete för andra
men försökt


2021-04-23

  annapoem
Hurra!
Precis vad jag behövde!!
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!