Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Kastanjeträdets tid. Han -






Hans bråddjupa universum
sträcker sig
från verkligheten
ini mina drömmar






Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-23 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag blir helt tagen av ditt poetiska språk och din personliga ton. Vill läsa din dikt om och om igen, hur kärleken står i blomning, överbryggar avstånd och fångar oändlighet. Kastanjeträdet som symbol för en dröm som känns påtagligt verklig.
2019-08-23

    ej medlem längre
Peters kommentar var så bra att jag låter det vara så :)
2019-08-23

    Peter Söderqvist
Du använder orden så fint för att beskriva en relation.
Gudomlig eller personlig
Oändlig eller begränsad

Drömmar oändlighet och ömhet lever i dikten.

Kastanjeträdet som står där och grönskar.

Vackert.
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M