Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika människor från olika platser


Olika människor från olika platser

Olika människor från olika platser
Gör ett steg för förändring
Tänk vad vi alla kan uppnå
Tänk på vart vi tar vägen
Det kommer att bli ett stort äventyr

Vi går genom livet med en tanke
Som alla måste genomleva
Vi måste ta hand om varann
Det är vårt mål för att leva
Build

Vi ska känna att vi är här
Vi vill vara sedda
Vill vi vara här
För att vi har bara varann...

Vi ska känna att vi är här
Vi vill vara sedda
Vill vi vara här
För att vi har bara varann...

Vi vill vara de vi är
Vill inte bli kategoriserade
Efter ett kulturellt stigma
Vi vill bara vara vi..

Människor som kommer
Människor som är annorlunda
Fångar vi in,
Får vi de nära?
För människor som kommer
Hem till dig
Välkomnar du dem
Har du kraften att dela?

Konflikter i olika delar
Drar världen isär
Politiker de pratar
Utan att vi är här
Vi har alltid våra tankar
Från vår trygga stratosfär
Att allt kommer ordna sig
Att ingen kommer att lida

Vi ska känna att vi är här
Vi vill vara sedda
Vill vi vara här
För att vi har bara varann...

Vi ska känna att vi är här
Vi vill vara sedda
Vill vi vara här
För att vi har bara varann...




Prosa av Jompa
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-24 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är en kristen dejtingsajt...
2019-08-24

  Jompa
Jag vill först erkänna att jag aldrig i mitt liv skrivit nån poesi utan det jag skrivit var låttexter.
Men det var för 30 år sen.
Nu kommer texter till mig igen.
Och vad skriver man till säkert en massa personer som är superduktiga på att analysera små detaljer i det jag trodde var känslor?
Bara va cool mot mig som är rolkie, Ok?
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jompa
Jompa