Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narrspel November

 

Släpp ditt grepp,
förvisa mig ut ur ditt
sinne

förinta våra dagar,
även de som rotats i mitt
minne

ej ens förnimmelse,
får finnas kvar av oss där
inne

dock vi dröjts kvar,
hoppat i botten ifrån livets
tinne 






Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-08-24 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP