Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det enda är; Lätt att påbörja, svårt att avsluta! Som vissa besök tex.


Sida 3 i boken, Att välja den man är.

15/6 2015
Att välja den man är.
"Bakom integritet, finns en frihet.
På nätet, kan man vara den man vill,
SAMTIDIGT SOM, man är ju den man är, bakom skärmen,
oavsett om man förställer sig.

Varningen och faran med internet.
Valet är ju fritt; Vem skall man vara bakom skärmen?
Samma person, som man egentligen är?

Finns det så många som vet vilka dom e`?
Identitet?"

Kommentar; Det här blev ju bra, det här blev ju fint! Kanske talar jag sant. Kanske talar jag bullshit! "Bakom integritet, finns en frihet...
Utforska ämnet mera, skriv sedan mer om det.
"På nätet kan man vara den man vill..." , Dvs. Vill du vara snäll, eller elak? Eller spela teater, på poesins arena?
Faktum kvarstår ändock;"Man är ju den man är, bakom skärmen, oavsett om man förställer sig".
Eller har fejk-identiteten, spridit sig även till andra rum? Verkligheten? Titel; Där verkligheten ägde rum... Nytt bokstoff, eller inspiration. Gör inte onödig reklam för dig själv. Gör onödig reklam för dig själv! I slutändan , kan den visa sig vara nödvändig. (Varför? För personen, i boken; Reklamens Våld, eller boken Raka Reklamens motsats...)

Slutligen avrundar jag denna visshet, som i viss mån är i samröre, med en stor ovisshet, med att poängtera; "Finns det så många som vet vilka dom e`? Identitet?"
Dessa två meningar, ser jag mer som konstnärlig frihet,(Stiistiskt stildrag) och att personen stannar upp , i sitt varande/Blivande. Ty det har dikten gjort. Jag har förlorat all känsla för tid, och denna dikt är idag år 2019, lika aktuell, som då, 2015, även om jag idag,2015 är en helig för Jesu Kristi Kyrka. Och det förvånar mig, att jag kanske är tematiskt lagd ändå? Jag menar, här kommer bokide`er till mitt inspirationscenter, gång på gång. Observera Vad är ett inspirationscenter?/ Stilistiskt drag? Hashtagg. Skojade bara, i min värld existerar inte Hashtaggs. Gör det i din? Kan vara charmigt på ett sätt... För dig! Men inte för mig! Observera, nu pratar jag bara på, och borde aningen sluta! Slutar med en gång! Fortsätter imorrn!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-08-24 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim