Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bunga


Bunga


Dinglande loska i jippots gipa
söker nån som hon men inte
på nåt brittsommarsexotek

Klättrar höga kullar för att skita
i kaprissolens salta mintte
bland lila blommors kartotek

Utgångsår, en rikemanspion
grisälskalumnisk, akrobater
x'Nedra's rustnings modifikation
Licio Gelli's pojk, clownteater




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 212 gånger
Publicerad 2019-08-24 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd