Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piedestal

Ibland
Längtan kryddar
...ger åtrån djup

Ibland
Längtan gör huden känslig
...sinnena öppna, mottagliga, ivrigt hungriga


Andra gånger
Längtan överladdar
...idealiserar

Ibland
Längtan vill, vill, vill
...dränerar nuet på närvaro

Längtat mycket och länge
...och jag behöver tid att hitta känslan här och nu

Längtat intensivt och häftigt
...och jag behöver ladda ur och och skala bort.
Skala bort idealiseringarna som framställde våra möten som övernaturligt sköna.
Ladda ur känslopjunkets övertoner av nästintill gudomlig njutning.

Återställa
Återupptäcka
Återvända

Din andedräkt mot mitt öra
Dina läppar mot den känsliga huden strax under örsnibben

Mina handflator på varsam upptäcksfärd över din ryggtavla
Din kroppsbehåring kittlar huden i mina händer

Din hand kupar mitt varma mjuka bröst
Min hand följer din rumpas mjuka rundning

Stilla
Sakta
Varsamt

Låta tiden stanna
Ta in dig
Känna dig
nu Nu NU




Fri vers av PhanLieB
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-24 16:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint!
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB