Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils flykt

Kära!.. vågar du ta några steg med mig

där det ännu finns fjärilar i solen

så skall jag ta dig in i den osäkra framtiden

och är vi bara vi två hand i hand kind mot kind

och steg för steg så skall vi nog finna stigarna

där sniglarna tar sig fram

vi behöver ej att ha brått

tids nog sitter vi där i var sin gung stol och kan

öppna vår minnesbank liksom ett kartotek

och själva välja ut av våra minnen vi upplevt

i våra äventyr på moder jord

men även andra ställen

och en dag kommer vi att möta oss själva med

tio tusen tals fjärilar  i solen på sniglarnas stig

 

Fortfarande hand i hand, kind mot kind 

och sakta steg för steg

 

och fortfarande på väg nån stans

 

kära!..  bara några steg.

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-24 20:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En kärlek som aldrig försvinner...det är något att sträva efter...mycket fint...
2019-09-30

  Lars Hedlin
Oerhört fint min vän! .)
2019-08-29

  ULJO
Så fin poesi i kärlekens tecken. Gillar bilden.
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP