Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då jag förlorade min själ!

Jag känner min andning bli ojämna innan jag börjar hyperventilera. Jag känner mitt hjärta slå så hårt att jag är rädd att det ska krossa mitt bröst. Tårar börjar falla, jag försöker att blinka bort tårarna men när jag öppnar mina ögon har nya tagit de fallande tårarnas plats. Jag går fram och tillbaka vid balkongdörren. Jag tittar ner på asfalten som är fem våningar från mig. Jag stannar upp vid balkongdörren och känna mina fötter mot det kalla golvet. Jag tittar ut på gatulamporna och ser en stjärna vid lampornas ljus. Solen börjar gå upp vid horisonten men ljuset ger mig ingen hopp. Jag börjar gå fram och tillbaka medan jag sätter min tumnagel mellan mina läppar. Jag kan inte längre höra den höga klockan eller mina högljudda andetag, Det är som om någon har satt på ett par hörlurar på mig. Jag kan inte konsetrera mina tankar utan de flyger runt i mitt huvud som ett par skräckslagna fåglar. Jag stannar igen vid balkongdörren, lägger min blodiga hand på det kalla handtaget. Jag trycker ner handtaget samtidigt som min blick är fast på asfalten under mig.

"vi har tagit fram frukost nu." Jag öppnar mina ögon och tittar upp på min syster. Jag ler mot henne medan jag drar in mina kalla fötter under täcket. Hon går ut ur rummet och jag drar av täcket. Det svider i tummen när täckets tyg drar över nageln. Jag tittar ner på min tumme och ser torkad blod omringa den. Jag ställer mig upp och känner något sitta fast under min fot. Jag tittar på undersidan av foten och ser ett löv sitta fast på mina kalla fötter. Jag tar bort lövet och går ut ur rummet. Jag stannar upp när jag ser balkongdörren. Jag stänger mina ögon och känner mina hjärtslag eka i mitt tomma inre.




Fri vers av Tearsfromthesunrise
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-25 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tearsfromthesunrise