Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den efterlängtande men svårfångade lyckan


Nyss


Nyss var det här
ett enda ögonblick
helt överraskande
helt oplanerat
utan en tanke
ett enda ögonblick
flyktigt
rinnande
som varmt guld i mina ådror
från hjärtat ut i fingertopparna
så jag kunde skriva
LYCKA




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-06-28 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...underbar beskrivning av detta eftertraktade tillstånd...
2006-07-01

  Bodil Sandberg VIP
Den här dikten vibrerar av förhoppning och glädje...snyggpoetat tykcer jag..verkligen!!!
2006-06-28

  * Ammi *
som varmt guld i mina ådror, vilken härlig liknelse..överraskande lycka är så härligt.
Fint återgivet
2006-06-28

  Anders P VIP
det gäller att ta vara på de ögonblicken. fint skildrat.
2006-06-28

  Björn Donobauer
fint flöde av smält guld.. vilken form den smältan kan skapa!
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors