Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världens räddaste flicka

Måste man ha någon som tröstar.
Måste man känna att det alltid finns någon som står på ens sida.
Måste man ha någon som tar emot en när man faller.
Vågar man hoppa utan att veta?

Måste man veta att det finns ett tak att gå under när det regnar.
Måste man veta att sängen står kvar i morgon.
Måste man veta att barnen får mat till jul.
Vågar man resa om man inte vet om man kommer hem?

Måste man ställa rätt frågor.
Måste man få rätt svar.
Måste man veta när det skett.
Vågar man leva ändå?

Måste man känna sig älskad.
Måste man bli vald.
Måste man välja kärlek.
Vågar man leva utan?




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-25 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions