Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över ytan

Himlens färger
sveper i en
försiktig rörelse
in över den
spegelblanka
vattenytan

Mellan lugna vågors
toppar och dalar
bildas mönster

En randig sjö
i ljusblått och rosa
framträder
I dunkelt skymningsljus




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-25 11:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP