Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suck av lättnad

 

 

talldungen om nio

halvvuxna individer

ensamma på hyggets nakenhet

nu är tröskeltiden här

solnedkastets lucka öppnas

strilar strålar över oss

finns  sommarplock som återstår

bland fjärilsdans i ölandstok

äpplen och plommon mognande

trädgårdsträdens leveranser

fältens stubb och vita vallrullader

varsamt dricker jag vindens vin

och ostyriga andedräkt

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-25 13:44



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Å den här dikten tycker jag om!! Helt underbar! ”Solnedkastets lucka”!
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg