Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den vackraste

Han mer anar
än ser hennes närvaro

Hon
den vackraste
kommer bara ibland
när morgonen är nyvaknad

Iklädd skiraste vitt
och så genomskinlig
dansar hon förföriskt

Försiktigt
närmar han sig
Vill inte skrämmas

Alltid
glider hon undan
Löses upp framför honom

Hon
den vackraste gåtfulla




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-25 17:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Glider undan, löses upp, skapar tankeimpuls hos mig.

En blandning av det gåtfulla här
och det jag lyft fram i Ängsnymfen kan bli stilspår hos dej.
Stilspår hos dej.
2020-07-08

  Klaus Peter Jensen
Et fint dikt om ens gåtfulla själsfränd som altid bør være med på ens resa i livet. Digtet er også poetisk med en god komposition, så det er inspirerende at læse med venlig hilsen Klaus
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP