Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår nakna sårbarhet

Snäckor på livets sköra allé du planterar löjtnadshjärta. Att älska på bädd av fuchsia en melodi av regnet som porlar som silverrävens tårar. Vi plockar utslagna vita liljor och lägger dem intill vår nakna sårbarhet. Doften av lycka bevarade i näckrosblad. Vi drömmer oss bort där kärleken är inlindad i videung. Livet smeker din kind. Bedårande blyghet, vi ömsar skinn av sorger och vemodet slår ut som änglavingar. Du lyfter mot himlen och kvar blir jag med minnen och saknad. Önskar mig dig tillbaka. Men jag vet att jag har min resa kvar. Dagar vita som liljekonvalj. Nätter svarta som stockrosor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-25 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP