Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta!!

Du finns med mig jämt...
är så stark...
Inget kan få den att minska, endast när jag måste vila...
Vardagen tar min uppmärksamhet som är ett måste du livets alla måsten , men aldrig min längtan och kraften du har på mig kan minska...
Min fantasi och önskan, målar den underbaraste stycke av lycka med de mest sprakade färger av dig där på vår plats...
Där rötterna våra få rota sig, vår plats...
Ingen kan ta bort eller vilseleda mig ifrån den...
Skapa ur mina händer, se allt blomma ut för att sedan åter gå till idé...
Sin glans av romatik och tryggheten att alltid finnas där att det är tidens cykel av kraften som skall forma och ge oss den lycka...
För att jag alltid kommer att finnas där, när allt det vackra sker...
Längtar till att få dela det med det finaste av allt oss...
Vänta inte något längre...
Solens strålar letar efter att dig få värma...

Orkiden!




Fri vers av Orkiden
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-26 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden