Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollsländan

igår cyklade vi dressin tillsammans
värmen kom från solens strålar med även från din närhet

vi åkte förbi hagar med betande kor
vi åkte över rinnande bäckar
vi åkte igenom mörka tunnlar

fjärilar flög förbi
vi åt knott i farten
men
trollsländan som flög över oss,
stannade där ett tag
flaxade inte med vingarna
utan åkte på vinden som en våg

det är första gången vi hade sett det
sett vingarna så tydligt på en trollslända

det blev tyst efter
för vi tänkte nog samma
det kändes nästan som hon kom för att titta till oss

din mamma.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-26 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP